logo

Пон - Пет 8.00 - 17.00

Сламопреса рулонна Z562 с ротор и ножове

Сламопреса рулонна Z562 с ротор и ножове

Запитване

Сламопресата Z-562  с ротор и ножове е подобрен модел Z-562, който е първият, който използва иновативен метод за получаване на рулони. Неговата надеждност и висока степен на пресоване се допълват от напълно цилиндрична въртяща камера. Благодарение на това решение се създава силаж от най-високо качество.  Добавянето на ротор подобрява зареждането на материал към камерата и повишава ефективността на машината.

Моделът е оборудван с ротор и 13 режещи ножа, което позволява по-добра подготовка на балите като увеличава плътността на материала. Силажът който е раздробен с помощта на ножовете е по-лесен за манипулация и използване, а също така се консумира по-лесно от животните. Ножовете са защитени поотделно от повреда чрез пружини. Използвайки хидравличната система те могат да бъдат отделени.
 
Използването на 180 см широк колектор подобрява ефикасността на събиране, комбинирано с опаковането със сезал подобрява ефективността с 30%.
 
Това е първият модел, който е оборудван с апликатор за образуване на силаж по време на събирането. Модерният заключващ механизъм на задната врата, за разлика от хидравличният, не използва хидравликата на трактора, което спомага за по-добра ефективност и по-нисък разход на гориво. С помощта на широки гуми, този модел може да се използва и на по-мокри терени.

 

Технически параметри:

 

СТАНДАРТНО ОКОМПЛЕКТОВАНЕ НА РУЛОННА СЛАМОПРЕСА     Z – 562

-Широки гуми;

-Цифров панел изпълняващ контролни функции и отчитащ броя на балите;

-Механична блокировка на задната врата на пресовата камера;

-Подбирач с широчина 1,80м

-Звуков сигнализатор за напълване на камерата